Villámolvasás tanfolyam kecskemét. Tanuláskontroll 2019-03-18

Villámolvasás tanfolyam kecskemét Rating: 9,2/10 1613 reviews

• Agykontroll kiadványok

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Az igazán frenetikus hatással van rám, ha mondhatom. Végig érthető volt az anyag, csak még első nekifutásra kissé elutasította az agyam a hallottakat. A két és fél nap egy kivételes, különleges nap volt. Legyél továbbra is a sikeresek csapatában. A felkészülést villámolvasással és hagyományosan csináltam. Hogyan is tanulhatnál ilyen körülmények között? Hallottál már az új típusú aktiválásról? Sokan a tanfolyam után hónapokig ugyan nem foglalkoztak vele, de aztán valamilyen okból előveszik, újratanulják, és ezután már sikeresen alkalmazzák. Most viszont nagyon boldog vagyok!!! Ha nem kaptál erről még tájékoztató levelet, kérlek, jelezd nekünk ezt a jobb alsó sarokban lévő súgó gomb segítségével, és ingyen aktiváljuk számodra a tanfolyamokat.

Next

Villámolvasás

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Úgy, mint ahogy a perifériás látásunkkal is felfogjuk az információkat, még ha nem is tudunk róla. Igen, többször elhangzott a paradigmaváltás kifejezés. A módszert a célkitűzés, a lényegre történő fókuszálás irányítja - ugyanerre van szükséged az életedben is, hogy a kezedbe vedd az irányítást. Ezután pihentetni kell az agyat, minimum fél órát egészen mást kell csinálni, de akár 10-14 órán át is kikapcsolhatunk, sőt az sem baj sőt! Továbbá óriási élmény volt az az agytréner MindSpa készülék használata is. Mit is akarok mondani mindezzel? A Tanulócsomag mindent tartalmaz, ami a tanfolyam elvégzéséhez szükséges, ezzel a szakmát is el tudod kezdeni. Nagyon köszönöm ezt a két napot, amit Veletek tölthettem.

Next

Aktuális tanfolyamok

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Május 10-12-én volt a 3 napos tanfolyam. Az anyag szerintem nagyon jól lett elmagyarázva, én mindent meg tudtam érteni és jegyezni. Most már semelyik könyv nem tűnik túl hosszúnak. A gyorstanulás varázslatos ígérete természetes módon vonja bűvkörébe, főleg a diákokat, de sokszor a meglett, élettapasztalattal rendelkező vizsgákra készülő felnőtteket is. A az amerikai Danielle S. Modellt a tanulónak kell biztosítani.

Next

órarend változás, rendezvény, aktuális, tanfolyamok

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Azóta nincs rossz érzésem, bűntudatom és tényleg érdekessé vált a tanulás. Szerintem az élet minden területén lehet használni a villámolvasást. Ehhez az anyaghoz számos, többször is kitölthető online olvasási tesztet biztosítunk. Ez, természetesen, egy teljesen másfajta megközelítést kíván, hogy úgy mondjam egy holisztikus szemléletmódot. Ezek nem gyűjtenek Önt azonosítani képes információkat, az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. Én elsősorban továbbtanuláshoz, személyiségfejlesztéshez, spirituális és a pszichológiai ismerteim bővítéséhez szeretném felhasználni.

Next

Villámolvasás tanfolyam Miskolcon! 2016. március 5

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Sajnos egyenlőre még nagyon kevés időm volt foglalkozni vele. Ezek az adatfájlok nem futtathatók, nem tartalmaznak kémprogramokat és vírusokat, továbbá nem férhetnek hozzá a felhasználók merevlemez-tartalmához. Köszönöm, hogy annyit foglalkoztás velem! A feleségem is kérdezgetett tőlem és minden kérdésre tudtam a válasz. Ha nincs saját matracod, hozz egy nagyobb méretű törölközőt. Ha olyan ajándékot keresel, ami élményt ad, amit egész életében segíti majd a megajándékozottat és amit sem összetörni, sem elveszíteni nem lehet, javaslom ajándékozd meg valamelyik tanfolyamunkkal.

Next

Lantos Mihály

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Azért döntöttünk így, mert a villámolvasás minden lépése akár két nap alatt is átlátható, megérthető, és azt szeretnénk, hogy senkinek se kelljen napokat várnia, hogy egy-egy lépésről szóló információt elérjen. Hittem is, meg nem is benne! Azt nem állítom biztosan, hogy a módszer működött, hiszen mint fentebb vázoltam, már 30 éve az érettségin elkápráztattam saját magam Iván Iljiccsel, és későbbi tanulmányaimban is volt hasonló eset, de határozottan értettem, mit akart mondani a szerző az unatkozás fontosságáról. Mivel ezek az alapok megváltoznak, így egészen más tanulni, olvasni. Még egyszer köszönöm a segítséget, és ha esetleg felmerül még hasonló kérdés írok. Most jut eszembe Lehet, hogy azért mert nem tűztem ki célul?! Úgy érzem megéri, mert már most 100-szorosan visszatérült a Villámolvasás tanfolyam ára! A nem tankönyveket sokkal könnyebb. Biztos lehetsz benne, hogy meg tanulod a módszert, ha te magad is beleteszed a részedet. Az akkreditált bővített sugárvédelmi továbbképző tanfolyam Fogszakorvosoknak: 10 kreditpont, szabadon választható Részvételi díj: 49.

Next

órarend változás, rendezvény, aktuális, tanfolyamok

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Fontos hangsúlyozni azonban, hogy ezen fájlok letiltása vagy korlátozása rontja a böngészési élményt, valamint hiba jelentkezhet a weboldal funkciójában is. Szenzációs a tananyag összetétele, ahogyan az el van osztva, és amilyen érthetően Erzsébet elmondja arra én jelest adok. Amit tapasztaltam nagyon meglepő volt. A hétvégén végig fent tudta tartani a hallgatóság figyelmét,érdekes anekdotákkal fűszerezve előadását. Akárhány évesen is olvasod ezt az írást, Kedves Olvasó, tudd, hogy jelenlegi tudásod döntően nagyobb része — akárhány évet is töltöttél iskolapadban — tapasztalatból szerzett tudás! Lantos kifejezetten élvezetes stílusban mutatta be először a villámolvasás elméletét, aztán a gyakorlatát. A tanfolyamról tájékoztatást az alábbi telefonszámon lehet kérni: Dr.

Next

Paul R. Scheele: Házi Villámolvasás

villámolvasás tanfolyam kecskemét

Domján László- Agykontroll tanfolyam után Dr. Azt azonban tényleg ki kell emelni, hogy senki nem ígérte, hogy két nap után már birtokoljuk is ezt a képességet. Az eredményhirdetés előtt rossz érzéseim voltak, de mikor mondták az eredményt, nem akartam elhinni! Bár még nem osztották ki a dogát, de jó érzés volt, hogy egy csomó mindent tudtam, és alig gondolkoztam valamit. A bizonyítvány 1 példánya a munkavállalóé, valamint 1 példány a Kft. Amikor engedélyt kértem, hogy vizemet a táskámból kivegyem, mert inni szeretnék nagyon rosszul éreztem magam , az üveget meg kellett mutatnom neki, és nyitás közben 1 m-es körzetben mindenkit lefröcsköltem, a papírom de nem csak az enyém tiszta víz lett, de még a padom is. Ott a tanfolyam záróakkordjaként egy levelet írattál velünk saját magunknak. Tanfolyam után hazafelé jövet azon gondolkoztam, hogy a tesztnél nem volt az az érzésem, hogy bármi is a tudatalattimból jönne elő, inkább az, hogy a szuperolvasás-merülés volt hatásos.

Next